RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Путіну так не вигідно: в Росії дали пораду Україні щодо повернення Донбасу

Російський журналіст-емігрант Дмитро Запольський вважає, що для повернення Україною окупований районів Донбасу необхідно продовжити повну блокаду ОРДЛО.

Про це він повідомив в коментарі "Обозревателю".

"Щоб Путін відступив треба просто продовжити повну блокаду. Оголосити територію окупованою і припинити всілякі транзакції. Путін вже відступає. Йому дуже невигідний цей варіант. Але це дуже вигідно Україні", - зазначив журналіст.

Також він вважає, що агресія Росії проти України не триватиме довше півтора років, і конфлікт буде завершено невійськовими способами.

Нагадаємо, в 2011 році Запольський емігрував з РФ після особистого прохання Володимира Путіна "не каламутити воду у країні", коли група журналістів на чолі з них спробувала запропонувати російському президенту своє бачення загальнонаціональної мовної корпорації "Громадське телебачення", по моделі BBC.

Як повідомляв "Апостроф", голова комітету ВРУ з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко вважає, що для повернення Донбасу і Криму Україна повинна продемонструвати кращі економічні умови.