RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Соцмережі обурила заява на ТБ піарниці Януковича щодо дружби з росіянами та захоплення Криму

Користувачів соцмережі обурила заява колишнього народного депутата Партії регіонів, екс-радниці втеклого екс-президента Віктора Януковича Ганни Герман з приводу дружби українців з росіянами і анексії Криму.

Про це вона сказала в інтерв'ю телеканалу Newsone.

Дивитись з 04:25

Журналіст запитав, яким вона бачить формат дружби України з Росією після анексії Криму і початку війни на Донбасі.

"Я хочу, щоб ми ставили питання в такій площині: український народ не ворог російського народу, а російський народ не ворог українського народу ... Простих людей хочуть зробити ворогами", - сказала вона.

Журналіст зазначив з приводу анексії Росією Криму, що складно посміхатися, коли "сусід урвав у тебе шматок квартири". На що Герман відповіла наступне:

"У них є їхні національні інтереси. Вони відстоюють свої національні інтереси, а ми повинні відстоювати свої. Навіть такі складні конфлікти треба вирішувати розумно, з перспективою на те, що все пройде. Тому що все в житті проходить. Колись монголо-татарське іго було тут в Києві. І вони пішли".

Як повідомляв "Апостроф", в липні минулого року в мережі піднялася хвиля гніву з приводу появи Анни Герман в ролі ведучої програми на телеканалі NewsOne.