RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Питимуть "Боярышник": в мережі висміяли антиалкогольну ініціативу в Держдумі у відповідь на санкції Заходу

У соцмережах висміяли заяву глави фракції "Справедлива Росія" в Держдумі Сергія Міронова про те, що відповіддю на прийняття в США нового закону про санкції і посилення режиму санкції з боку ЄС має стати запровадження заборони на ввезення алкоголю.

Про це повідомляє "РБК".

За словами Миронова, якщо вже навіть глава уряду Росії Дмитро Медведєв назвав недавні дії влади США початком "повноцінної торгової війни", то і вести себе потрібно, як на війні.

"Спиртні напої - така ж продукція аграрного сектора, як сир або яблука. Чому для них зроблена поступка? Чому ми підтримуємо наших овочівників, але відмовляємо в допомозі російським виноробам?" - зазначив Миронов.

За його словами, немає нічого поганого, що заборона може вдарити по любителях якісного джина і віскі.

"Можлива, це хороший привід відмовитися від спиртного, заощадити сімейний бюджет і зберегти здоров'я", - зазначив Міронов.

Також він закликав ввести заборону на ввезення в РФ імпортних косметичних товарів і товарів побутової хімії, виключити з валютних резервів Росії казначейські облігації США і відмовитися від використання на комп'ютерах держустанов і підприємств програмного забезпечення Microsoft.

"Дуже добре! Глід нехай п'ють ...)))", "Дивлячись останні кілька років яка продається бормотуха Російського виробництва і те гі*но, яке споживає народ, можна сумніватися в АДЕКВАТНОСТІ глави Справедливої Росії Миронова!!!", "А чого не розірвати дипвідносини відразу з усіма країнами ЄС і США :)? на війні як на війні :) ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", російський художник Сергій Йолкін присвятив чергову карикатуру загрозам РФ відповісти на нові санкції США.