RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Я б відкрив вогонь на ураження: Ярош вказав на тупість влади в ситуації з проривом Саакашвілі через кордон в Шегинях

Командувач "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош вважає, що українська влада повела себе занадто м'яко в ситуації з проривом кордону Михаїлом Саакашвілі та його соратниками, створивши небезпечний прецедент.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Держава для того і існує, щоб не допускати переходу якихось певних меж. Якщо ці межі перейдено, то держава повинна на це реагувати... Зараз в Харківській області якийсь умовний Янукович почне прориватися і говорити: "А що, Саакашвілі можна, а мені не можна, чи що?" Царьов який-небудь або інше якесь тварина", - зазначив Ярош.

З іншого боку, колишній лідер Правого Сектора вважає, що одночасно все, що відбулося влада сама і спровокувала, "зупинками поїздів і мінуваннями "Шегенів".

"А прикордонники? Хлопці, яких били? Я б на місці їх командира однозначно дав би команду вогонь на ураження вести. І не панькатися з тієї шушерою, яка під синьо-жовтими прапорами знищує державу", - жорстко висловився Ярош на підтримку прикордонників і проти прихильників Саакашвілі.

Детальніше про ситуацію на Донбасі, прорив Саакашвілі і законі про освіту читайте в інтерв'ю Дмитра Яроша "Апострофу": "Крім війни, є ще одна загроза, яка може розірвати Україну".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика