RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відома снайперша назвала жорсткі умови для перемоги сил АТО на Донбасі

Снайпер Української добровольчої армії (УДА) Олена Білозерська поділилася своїм рецептом того, як можна закінчити війну на Донбасі.

Про це вона написала у своїй статті для видання "Цензор.НЕТ".

"Щоб виграти цю війну, повинна бути повна мобілізація, переведення економіки на військові рейки, скасування мораторію на смертну кару за злочини, пов'язані з військовою сферою, введення військово-польових судів і так далі. Під час війни повинні бути заборонені всі вибори, діяльність політичних партій. На час війни повинна бути диктатура", - зазначила Білозерська.

Вона підкреслила, що зараз немає довіри до тих людей, які в такому разі стануть диктаторами.

"Зараз на чолі держави стоїть бізнесмен, а не воїн. І як би хто до нього не ставився, але він бізнесмен, він не знає, як вигравати війну і хоче щось там навирішувати шляхом переговорів, так як він вміє, а воно так не вирішується", - вважає снайпер.

Однак Білозерська додала, що зараз не можна розхитувати ситуацію всередині країни.

"Бувають часи, коли більш спокійно, а бувають часи, коли війна і треба закручувати гайки. Повинно бути не підлітково-революційне, а якесь державне мислення. Це не означає, що мені подобається нинішня влада, я просто вважаю, що якщо качати зараз - Путіну не доведеться нападати, тому що почнеться війна "всіх проти всіх" - справжня громадянська війна, яка знищить Україну майже без допомоги ззовні", - підсумувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", Олена Білозерська розповіла, як одного разу їй довелося повоювати на позиції кулеметника.