RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вибухонебезпечні настрої: Касько озвучив прогноз щодо масових протестів у Києві

Колишній заступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що заплановані на наступному тижні протести в Києві будуть мати успіх, якщо їх підтримає значна кількість громадян.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Все буде залежати не від тих представників політичних партій або громадських рухів, які вийдуть туди. Все буде залежати від того, чи підтримають люди такий протест, тому що протест робиться не політиками, і не лідерами громадської думки, протест робиться людьми, у яких накипіло на душі і які хочуть реальних демократичних змін в країні, і якщо аргументи тих громадських діячів, які закликають прийти 17 жовтня на цей захід, знайдуть підтримку людей, і вони висунуть серйозні претензії до влади, то, безумовно, це матиме результат", - говорить Касько.

Колишній заступник генпрокурора додав, що у населення сьогодні склалися "вибухонебезпечні" настрої по відношенню до представників влади.

"Якщо люди поки не готові і пасивні, або розчаровані в принципі в багатьох політичних силах і політичних діячах, то боюся, що навряд чи це матиме якесь продовження. Але в будь-якому разі, ті настрої, які я бачу в суспільстві, вони, на жаль, на сьогоднішній момент, досить вибухонебезпечні по відношенню до можновладців", - підкреслив він.

Про те, як можуть пройти протести в Києві, читайте у статті "Апострофа": Лякають гранатами у натовп: які протести чекають на Київ наступного тижня

Повний текст інтерв'ю Віталія Каська читайте на "Апострофі" в найближчі дні.