RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Україні розповіли про хитрий план Путіна по введенню своїх людей в Раду

Президент РФ Володимир Путін і його кум Віктор Медведчук збираються використати історію з обміном військовополоненими для підготовки до виборів в Україні.

Про це розповів журналіст з Донецька Сергій Гармаш в коментарі для "Апострофа".

"Йде підготовка до виборів. Я думаю, завдання Медведчука - увійти в парламент, публічно чи не публічно, але як мінімум провести туди значну фракцію своїх людей, наприклад, через "За життя" або "Опозиційний блок", і переорієнтувати Україну в бік Росії, адже Медведчук - основний провідник ідей Росії в Україні", - зазначив він.

Гармаш також вважає, що дії Медведчука спрямовані на ослаблення України.

"Йому не цікавий Донбас як такої, йому потрібна вся Україна. Все, що робиться на Донбасі, робиться для послаблення України, щоб потім мати можливість повернути її під вплив РФ", - розповів він.

Координатор волонтерської групи "Патріот" Олег Котенко же зазначає, що Медведчук скоро спробує вийти на політичну арену України.

"Путін довіряє тільки цій людині, Медведчуку відводиться роль героя для України. Це політична фігура, яка поки малопомітна, але, думаю, скоро ми її побачимо. Від цього обміну він отримає свої політичні дивіденди", - розповів він.

Читайте докладніше про гру, яку влаштували Путін і Медведчук в матеріалі "Апострофа" "Великий обмін: Кремль написав для України хитру п'єсу".