RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Саакашвілі записав відеозвернення до Порошенка

Лідер партії "Рух Нових сил" і екс-голова Грузії Міхеїл Саакашвілі записав відеозвернення до президента України Петру Порошенко.

Відповідний ролик він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

"Зізнайтеся собі і народу, ви і ваші соратники не здатні і не хочете міняти Україну на краще. Ваша добровільна відставка - це майже останній шанс подолати політичну кризу, інакше він буде тільки поглиблюватися. Президент, який добровільно пішов у відставку, схиливши голову перед волею народу, може розраховувати на пом'якшення покарання і помилування", - зазначив Саакашвілі.

"Ваша головна загроза і ворог - ваша нескінченна жадібність, з якою буде миритися народ України. Якщо ви протягнете до кінця свого президентського терміну, ви зробите ще більшу кількість помилок і злочинів. Не забувайте, що вже давно не 1998 рік, коли ви прийшли в політику разом з Медведчуком і Кучмою. Тоді мало кого цікавило, звідки ви взяли свої капітали і чим конкретно ви займалися", - підкреслив екс-президент Грузії.

Також Саакашвілі прокоментував оприлюднення листа до Порошенку.

"У цій записці не було нічого особистого. Я не говорив про себе. Я говорив про те, як розрулити ситуацію, і як почати з цього приводу переговори", - заявив він.

Як повідомляв "Апостроф", Саакашвілі висунув сім умов переговорів з Порошенком.