RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Фінансують війну: український журналіст розповів, як на нього напали російські ліберали

Український журналіст Віталій Портников розповів, як на нього накинулися представники ліберальної громадськості Росії після його слів про фінансування агресії Кремля і тими людьми, які платять податки в РФ.

Про це журналіст розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Я пам'ятаю, як росіяни на мене накинулися, коли я сказав, що будь-яка людина, яка платить податки в Росії, навіть шляхом придбання трамвайного квитка, фінансує російську агресію в Україні. Тому що це податок. Це гроші, які потім йдуть на армію, на ракети. На мене накинулися всі російські ліберали, дружно, як з ланцюга зірвалися. Тому що їм хочеться думати, що вони в Росії живуть, платять податки, але оскільки вони виступають проти Путіна, то вони ні до чого. А можна виступати і платити! ", - заявив Портников.

Також він провів паралель з часами СРСР.

"Радянські люди всі були мимовільними учасниками агресивних дій своєї держави. Навіть ті, хто її не підтримував. Були люди, які виходили на площі й протестували, але вони тим не менш були учасниками цього організму", - сказав журналіст.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Війна Росії проти України почалася в Києві, ми це не зауважили - Віталій Портников".