RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Грунт для вибуху: Кравчук вказав на величезну прірву між владою та українцями

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що в Україні існує прірва між представниками влади та звичайними українцями.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Realist".

"У нас дві крайнощі. Влада каже, що у нас все добре, опозиція - що у нас все дуже погано, а народ - що хотілося б краще. Тобто у нас немає золотої середини, коли об'єднані всі політичні сили, які розуміють складність ситуації і бачать, що влада докладає зусиль, але є і об'єктивні причини. Війна - це ж об'єктивна причина. Скільки нам туди потрібно коштів і ресурсів вкладати! але народ бачить інше. є такий розхожий анекдот. Зустрічається людина з представником влади і говорить: "Чому ми так погано живемо?". Той відповідає: "Війна" - "А чому ви багатії?" - "Війна". Я до чого веду? Вони дійсно бачать, що влада живе сама по собі, а люди - самі по собі. Ця прірва між владою і людьми - вона існує", - розповів він.

Кравчук додав, що, на його думку, відстань між представниками влади і населенням в Україні зараз більше ніж була раніше.

"Не було такої прірви. Я точно знаю - я там був тоді. Знаєте, яка була зарплата першого секретаря ЦК Компартії України? - 900 рублів. Це велика зарплата. У завідувача відділом - 620. Різниця - 300 карбованців. А зараз керівник організації отримує 100 тис. грн, а виконавці - 3 тис. у скільки разів більше? а там всього на 300 - навіть не в рази. Коли є така страшна прірва, і на очах у всіх за містом йде будівництво, кілька автомобілів - мажори, офшори... люди це не хочуть бачити", - зазначив він.

"Поки це буде, у нас буде грунт для вибуху", - закінчив Кравчук.

Раніше Кравчук попередив про те, що Путін, можливо, готує масштабну атаку на Україну.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика