RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Розвідники з США назвали ім'я людини, який створить проблеми Путіну

У Росії може посилитися політичне протистояння між президентом країни Володимиром Путіним і главою "Роснефти" Ігорем Сєчіним.

Про це йдеться в матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні "Апострофа".

Там зазначається, що Кремль в 2018 році спробує збільшити свої доходи від нафтогазової галузі, з огляду на, що ціна на нафту збільшилася в січні до 70 доларів за барель, але проти цього виступлять енергетичні компанії.

"Великі енергетичні компанії країни, зокрема нафтовий гігант "Роснефть", проти наміру Кремля прибрати до рук цю виручку, адже замість цього вони вважали за краще б збільшити свої власні доходи. "Роснефть" може перехитрити Кремль і зберегти свій нафтовий прибуток за кордоном, але цей маневр посилить політичну боротьбу між Путіним і главою "Роснефти" Ігорем Сєчіним - можливо, другою за впливом людиною в Росії", - пишуть аналітики Stratfor.

Читайте докладніше в матеріалі "Апострофа" "У Путіна проблеми з грошима, його чекає жорсткий рік - приватна розвідка США".