RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Грубо засунули в вертоліт і кружляли навколо Києва: Саакашвілі розкрив нові деталі своєї депортації з України

Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що перед вильотом з Києва, його посадили на вертоліт щоб "заплутати сліди".

Про це він розповів по телефону своїм прихильникам з Варшави, що записав на відео кореспондент "Апострофа".

"Увірвалася група. В машину забрала, в бусик, вони закрили мені очі, руки, вони мене довезли на вертоліт. Вертоліт довго кружляв навколо Києва, наскільки я розумію. Я розумію, що вони хотіли заплутати сліди. Потім, наскільки я думаю, він сів в аеропорту Бориспіль. Там ще мене тримали перед тим, як літак підігнали ще, я думаю, хвилин 40. Знову скрутили руки, знову дуже грубо посадили в літак", - розповів політик.

Саакашвілі додав, що українська сторона заявила полякам, що він добровільно пішов на депортацію.

"Зараз я вже в Варшаві, де мене прийняла польська прикордонна служба. Вони запитали, наскільки до мене застосовувалася сила, тому що українці передали полякам, що ніякого насильства не було, що я все робив добровільно, що я... Це брехня. Так що комусь здалося, що у мене манія переслідування ", - заявив він.

"По-моєму, те, що Порошенко зробив - це прояв крайньої слабкості і крайньої боягузтва. Таким чином, він визнав, що кримінальна справа проти мене - це повна маячня, немає ніякого державного перевороту, який я нібито здійснював", - закінчив політик.

Дивіться також відео затримання Саакашвілі в київському ресторані.

Всі подробиці читайте тут - Прикордонники затримали Саакашвілі і видворили його в Польщу: що відомо на даний момент.