RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Кремль це розуміє: в РФ оцінили реальний вплив Навального на протестний потенціал росіян

Російський опозиціонер Олексій Навальний вже створив нову мережеву структуру для протестів в РФ.

Про це розповіла російський публіцист і політолог Лілія Шевцова в інтерв'ю "Апострофу".

"Олексій Навальний - звичайно ж, нове явище в російському політичному житті. Навіть незважаючи на те, що він фактично витіснений з легального політичного поля. Ліберали з ним можуть не погоджуватися з цілої низки питань, але слід визнати один факт: він - поки єдиний представник політичної спільноти, який має можливість впливати на нове політичне покоління в Росії і який зумів створити нову мережеву структуру російського протесту, яка в будь-який момент при хвилі невдоволення може перетворитися в платформу для протестного руху. І Кремль це розуміє, звичайно", - розповіла вона.

Політолог вважає, що ідея Навального про бойкот виборів президента РФ є цікавою, але, ймовірно, зіграє на користь Путіна.

"Чи зможе Навальний після виборів знайти стимули для підтримки протестної активності, перш за все в регіонах - ось це питання. Але у нього для цього є команда, уява і мужність. А з боку незадоволених сегментів суспільства є потреба в новому лідері. Тобто це феномен, який має майбутнє", - вважає Шевцова.

Читайте докладніше в інтерв'ю Лілії Шевцової "Апострофу" Путін виявився на тонкому лезі, росіяни не хочуть платити за Крим.