RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Українцям дали цікаву пораду щодо Путіна

Російський блогер і фінансист Слава Рабинович радить українцям перестати стежити за висловлюваннями президента РФ Володимира Путіна.

Про це він заявив в коментарі "Апострофу".

"Я раджу читачам "Апострофа" і всім українським громадянам припинити стежити за кожним словом, яке говорить Путін. Ви ще хіба не зрозуміли, що ця стара ботоксна гебешна мерзота є майстром лицемірства, брехні та демагогії?

Чому українські ЗМІ шукають і намагаються інтерпретувати кожну фразу, яку Путін каже про Україну або когось іще? Це просто незбагненно, як можна інтерпретувати цю маячню і чому ви витрачаєте на це свій час і звертаєте на це увагу ваших читачів", - констатує Рабинович.

За словами блогера, слова Путіна не варті уваги, так як він є нелегітимним правителем і злочинцем.

"Зробіть заклик до українських читачів, української громадськості, українських журналістів - припинити обговорювати Путіна, тому що він є нелегітимним, незаконним президентом, псевдо-президентом, самозванцем, військовим і міжнародним терористом. І з ним треба розмовляти саме як з таким", - говорить він.

Рабинович вважає, що в ситуації, що склалася українцям потрібно спрямувати сили на відновлення територіальної цілісності країни, а не на інтерпретацію слів Путіна.

"Вам, українцям, має бути все одно, на кого це спрямовано. Ви повинні зі зброєю в руках відновити територіальну цілісність вашої країни і припинити інтерпретувати слова цього злочинця.

Президент США і американський народ хіба довго дискутували з приводу того, що говорив Усама бен Ладен? Бен Ладена вже давно рибам згодували у світовому океані.

В України повинна бути жорстка позиція по відношенню до РФ, з одного боку, а, з іншого боку, потрібно припинити піарити цього злочинця.", - резюмує Рабинович.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Єдина річ, яку українцям треба знати щодо Путіна.