RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Немає ніяких перспектив: Сакварелідзе вказав на серйозні провали влади України

Нинішня влада України корумпована і нездатна проводити реформи, в результаті чого багато українців змушені залишати свою країну.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив один з лідерів політичної партії "Рух нових сил" Давид Сакварелідзе.

"Що вони можуть запропонувати народу? Жодних перемог у реформах, ніяких перемог в економічному розвитку. Що читаєш зазвичай про нашу країну в міжнародній пресі? Високий рівень корупції, в якій замішані топові чиновники та лідери держави, війна на Донбасі і так далі. Це жодним чином не працює на благо України. Ми в цьому не винні. Винні ті псевдоеліти, які досі керують країною і тримають її в заручниках", - говорить політик.

Він вважає, що внаслідок такої політики властей України громадяни масово покидають країну.

"Ви знаєте, у чому найбільший злочин Порошенко і цієї влади? Не тільки в крадіжці, не тільки в покритті корупції. В тотальної апатії серед людей. Мільйони українців сьогодні залишають Україну. Через олігархат. Так само, як і Грузію. Дуже симптоматично, після 2012 року, коли ми програли там вибори, Грузію покинуло 750 тисяч осіб. Це країна, де жило чотири з половиною мільйона. Я навіть не хочу дивитися, що відбувається в Україні. Тут, мабуть, мова йде про мільйони", - сказав Сакварелідзе.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Імпічменту Порошенка не буде, є інший шлях - Давід Сакварелідзе

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: