RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Чотири роки воювали, а тут раптом додумалися: як у мережі коментують висилку дипломатів Путіна з України

Користувачі інтернету активно коментують новину про те, що з України будуть вислані 13 російських дипломатів у відповідь на скандал із замахом на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в Великобританії.

Про це пишуть у соціальних мережах.

"Україна видворяє 13 російських дипломатів у відповідь (увага!) на хімічну атаку в Великобританії. 4 роки воювали з Росією у цій кривавій війні, а висилка дипломатів зараз - "у знак солідарності з Лондоном"... Я чогось не розумію..."," Мінус 13 російський дипломатів в Україні. Ще трохи - і офіційних представників країни-агресора не залишиться. Розрив дипломатичних відносин повинен відбутися, це невід'ємна частина у відповідь на агресію РФ", "Це добре. Може, ще візового режиму дочекаємося", - пишуть в інтернеті.

Крім того, в мережі бурхливо коментують висилку дипломатів РФ з США і ряду європейських країн.

"Розмови закінчилися. Тепер тільки справи. До повного розгрому. Це радує", "Нам такий світ з Росією не потрібний!" - відзначають у соцмережах.

Нагадаємо, до цього Євросоюз прийняв рішення також відкликати свого посла Маркуса Едерера з Москви в зв'язку з позицією РФ в міжнародному скандалі навколо отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.