RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Савченко відмовилася проходити допит на поліграфі: названо причину

Народний депутат Надія Савченко відмовилася проходити допит із застосуванням поліграфа.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Савченко відмовилася проходити процедуру через те, що не всі процесуальні питання були узгоджені. Так, за словами адвокатів нардепа, їм не дозволили ознайомитися з матеріалами справи, і вони не могли підготуватися до допиту.

Тому було проведено тільки дослідження психологічного стану Савченко. Процедура тривала близько години в закритому режимі.

Адвокати заявили, що допит на поліграфі може бути проведений іншим разом, коли будуть узгоджені всі процесуальні моменти.

Нагадаємо, раніше сестра Савченко Віра заявила, що нардепа нібито не попереджали про проведення допиту на детекторі брехні.

22 березня Верховна Рада позбавила Савченко недоторканності і схвалила її затримання. Савченко звинувачують в підготовці теракту в центрі Києва і планів із силового захоплення влади в Україні.

23 березня суд обрав Савченко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 59 днів без можливості внесення застави.

Також читайте на "Апострофі" інтерв'ю з екс-заступником голови СБУ Віктором Ягуном про справу Савченко: Усі бояться сказати, хто стоїть за Савченко, а Порошенко скоїв помилку - екс-заступник глави СБУ.