RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо, який важливий пост Саакашвілі хоче зайняти в Україні

Прихильники Міхеїла Саакашвілі з партії "Рух нових сил" ведуть переговори про об'єднання зусиль на майбутніх президентських виборах з іншими опозиційними партіями, а в разі перемоги єдиного кандидата від проєвропейської опозиції, грузинський екс-президент хотів би зайняти пост прем'єр-міністра України.

Про це "Апострофу" повідомили власні джерела.

Партія Саакашвілі активно шукає союзників, з якими можна було б об'єднатися для участі в наступних президентських виборах. Серед потенційних - "Самопоміч" Андрія Садового, "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, "Хвиля" Віктора Чумака, "Демократичний альянс" Василя Гацько та "Альтернатива" Єгора Фірсова. У понеділок, 2 квітня, лідери "Руху нових сил" зустрілися з деякими з представників цих сил, що самі підтвердили "Апострофу"

"Для всіх дуже важливо, кого Саакашвілі підтримає на президентських виборах. А ми готові підтримувати того, хто буде реалізовувати наш план реформ", - говорять в партії.

Прихильники колишнього грузинського президента наполягають на необхідності об'єднання демократичних сил перед майбутніми виборами. За даними джерел "Апострофа", якщо вдасться домовитися про єдиного кандидата від умовно проєвропейської опозиції, то в разі його перемоги на виборах Саакашвілі хотів би зайняти пост прем'єр-міністра України.

Докладніше про перспективи і плани Міхеїла Саакашвілі і його партії "Рух нових сил" читайте в матеріалі "Апострофа": Саакашвілі вирішив, яку посаду хоче в Україні, а у його соратників проблеми.