RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

CNN назвав Трампа єдиним, на кого може розраховувати Путін

Після висловлювання Дональда Трампа про повернення Росії до "Великої вісімки" (G8), телеканал CNN заявив, що Володимир Путін є єдиним світовим лідером, який може покластися на президента США.

У матеріалі наголошується, що у Росії на даний час є багато приводів для радості. На думку медіа, Трамп на кожному кроці показує, що США є ненадійним союзником і країною, яка більше не дбає про решту світу.

Також йдеться про те, що раніше одним з джерел влади США була здатність задіяти силу своїх союзників - країн, c якими США поділяли ідеали демократії, вільної торгівлі, прав людини і елементарної поваги до особистості. Однак Трамп нібито дистанціюється від цих країн і надає допомогу Путіну.

Журналісти впевнені, що такі дії американського лідера послаблюють США і зміцнюють їх конкурентів - Росію і Китай. А в цей час Путін представляє себе більш надійним торговельним партнером в Європі, "купаючись в успіху європейців-популістів".

Про перспективи Росії на повернення в клуб G8 читайте в матеріалі "Апострофа": Відхід з Донбасу не допоможе: дві причини, чому Путіна не повернуть до клубу великих держав.