RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гідного життя не буде: в Україні назвали умову, за якої в Криму стане краще

Російські окупанти будуть продовжувати дотації окупованого Криму, але про гідне життя і добробут жителям півострова доведеться забути.

Про це "Апострофу" розповів один з лідерів кримських татар, Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, нардеп Мустафа Джемілєв.

"Питна вода там буде, просто для сільського господарства не буде води. Але економіка Криму Росію ж взагалі не цікавить. Кремль використовує півострів тільки як військову базу. Сидітимуть на дотаціях і далі: поки триватиме окупація, вони щороку виділятимуть 3-5 мільярдів. Санкції ніхто не зніматиме", - упевнений він.

При цьому Джемілєв зазначив, що Кремль взагалі не цікавить добробут жителів окупованих територій, як і жителів самої Росії.

"Але вони підтримуватимуть там життя: доставлятимуть продукти, якусь електроенергію, та й воду, щоб там люди не повмирали. Але гідного життя там ніколи не буде, поки триває окупація", - резюмував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Якщо Путін піде пробивати коридор у Крим, його зустріне одна з найкращих армій світу - Мустафа Джемілєв.