RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Жириновський зізнався, яку частину України хоче захопити Росія: опубліковано відео

Президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп цілком можуть домовитися про розподіл світу.

Про це в ефірі телеканалу "Росія 1" заявив депутат Держдуми РФ, лідер ЛДПР Володимир Жириновський.

"Путін і Трамп можуть домовитися. Це буде чудове досягнення. Корейці все-таки - це Далекий Схід, сирійці - Близький Схід. Але якщо він дасть можливість домовитися. А про що домовитися? Україна - це Львів і п'ять районів, - і ми відокремлюємо її. І вона хай до НАТО входить і куди хоче. Але вся Новоросія - він дає згоду, вірніше не заперечує - все буде під російським прапором, як Крим і Донбас. і три конфлікта він закриває, тричі лауреат Нобелівської премії, і нормальні відносини з Росією, з Китаєм. Але при цьому він буде доїти Європу, душити її, тому що вона йому ненависна", - заявив він.

Дивитися з 5 хвилини

Відзначимо, що до складу Новоросії історично входять не тільки території сучасного Донбасу і анексованого Росією Криму, але і Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Херсонська, Миколаївська та Одеська області, а також Кіровоградська область і околиці Кременчука в Полтавській області, Ростовська область (Росія), Придністров'я, Молдова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що потрібно робити, щоб окупований Донбас і анексований Росією Крим повернулися до складу України.