RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Журналісти розповіли про нічний візит глави НАБУ до Порошенка: опубліковано фото і відео

Пізно ввечері 26 квітня директор НАБУ Артем Ситник відвідував будинок президента України Петра Порошенка в Козині.

Відповідне відео зняли журналісти програми "Схеми".

Відзначається, що в той же вечір біля воріт будинку Порошенка зафіксували автомобілі з номерами депутата Олександра Грановського і Ситника. При цьому, сам директор НАБУ підтвердив, що був в гостях у президента.

"Точно дату не пам'ятаю, але десь кілька місяців тому... я два рази був. Зустріч була якраз тет-а-тет, і вона стосувалася питання антикорупційного суду. Говорилося про участь міжнародних експертів в компетенції цього суду. Я зайняв позицію таку, що немає ніяких компромісів - тобто має бути те, що з самого початку пропонувалося експертним середовищем і нашими міжнародними партнерами", - підкреслив Ситник.

За його словами, якби зустріч з президентом була таємницею, - він би змінив номер авто. Також він стверджує, що говорив тільки з Порошенком, і Грановського, якого називають "куратором" президента в прокуратурі і судах, не бачив.

Сам Грановський коментувати дані про зустрічі не став.

Про підводні камені в діяльності аудиторів НАБУ читайте в матеріалі "Апострофа" - Гучна відставка або договорняки з Порошенком: в українській політиці зріє нова інтрига.