RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Журналісти розповіли про таємну зустріч Тимошенко з відомим олігархом: фото і відео

Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко, публічно виступає в своїй передвиборчій програмі як затята поборниця олігархів в країні, проте кулуарно проводить переговори з олігархом Віктором Пінчуком.

Цьому підтвердженням стало розслідування програми "Схеми".

Так, увечері 24 вересня, в Києві на Рильському провулку знімальна група помітила Mercedes супроводу керівниці "Батьківщини": автомобіль чекав біля в'їзду в закритий двір елітного будинку на Софіївській площі.

Більш ніж через годину цей же автомобіль, яким користується Тимошенко, виїхав з арки і поїхав з провулка разом з першим автомобілем. Майже відразу за кортежем кандидата в президенти звідти виїхали ще кілька машин.

Зрозуміти, чиї машини це були, журналістам допомогла поїздка в аеропорт "Київ". Раніше, в серпні 2018-го, знімальна група зафіксувала, як рейсом з Ніцци на посадку зайшов літак з бортовим номером ОЕ-LEO "Гольфстрім" G650. На виході з ВІП-терміналу пасажирів зустрічали машини з тими ж номерними знаками, які журналісти бачили в районі Рильського провулка. Цим літаком прилетіла сім'я українського олігарха Віктора Пінчука.

Уточнюється, що журналісти стали свідками двох подібних зустрічей Тимошенко і Пінчука.

Детальніше про лідера партії "Батьківщина" читайте в матеріалі "Апострофа": Тимошенко - вже не та бойова тигриця, якою була до в'язниці - політичний психолог.