RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Розчарування і тролінг: відомий волонтер жорстко висловився про Вакарчука і Зеленського

Лідер "Океану Ельзи" та громадський діяч Святослав Вакарчук, як і комік Володимир Зеленський, не зможуть стати для України значущими політиками.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив український юрист, громадський активіст, засновник і керівник Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. Миколи Пирогова Геннадій Друзенко.

"Вакарчук - це, скоріше, розчарування в політиці. Він талановитий співак, але щоб бути політиком, ти повинен бути рішучим, мати, прошу вибачення, "яйця", а не тільки полоскати горло такими, знаєте, еротичними звуками", - сказав волонтер.

Він зазначив, що ліричність Вакарчука спрацьовує в піснях і шоу-бізнесі, але в українському політикумі, "де немає заборонених прийомів, це не спрацьовує".

"Я думаю, що Вакарчук, як надія молодого покоління, вже пройшов пік політичних надій на нього, і очікування від нього на спаді. Врешті-решт людина, який місяцями не може визначитися, йде він в політику чи ні - точно не годиться на посаду головнокомандувача", - підкреслив волонтер.

Говорячи про Зеленського, він, зокрема, зазначив, що комік явно не самостійний.

"Зеленський - тролить всіх вітчизняних політиків, і по приколу за нього може проголосувати дуже велика частина молоді. Але в тому-то і проблема, що за Зеленським, як тільки придивимося уважніше, стоїть зовсім інша особуа... і звати її не Володимир" , - підкреслив волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі давно циркулюють чутки про те, що і Вакарчук, і Зеленський мають намір виставити свої кандидатури на виборах президента в 2019 році.

Втім, Вакарчук офіційно так і не наважився про це заявити, а Зеленський - продовжує відбуватися жартами.