RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Психолог озвучив план Порошенко для перемоги на виборах президента

Президент України Петро Порошенко, ймовірно, вирішив не поспішати з повноцінним запуском своєї президентської кампанії, щоб не допустити фальстарту.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив психолог і експерт з невербальної комунікації Валентин Кім.

Він вважає, що на даний момент рекламна кампанія Порошенко викликає "здивування і острах".

"Його рекламна кампанія - дуже дивна. Перша емоція, яку викликає його рекламна кампанія - це здивування і острах, тому що настільки мало всього. Вона - дуже бідненька", - говорить експерт.

Він зазначає, що складається думка, що "вона зроблена в режимі економії ресурсів".

"Білборди, які ми бачимо, його триєдиний слоган "Мова, віра, церква" - це дуже біднувато, тому що інші кандидати використовують набагато ширший спектр", - підкреслив Кім.

Разом з тим він допускає, що саме в цьому і полягає план Порошенко, який, ймовірно, дотримується своєї стратегії 2014 року і включиться у виборчу кампанію "на самих останніх стадіях".

"А ось маса кандидатів, які вже зараз запустили свої політичні реклами, допустили фальстарт, вони розкрили карти відразу, і порядок денний змінюється дуже швидко, і міняти свої політичні меседжі, ще до того, як навіть почалася політична кампанія, дуже важко. У цьому плані Порошенко у виграшній позиції, і це показує, що він - людина, яка вміє чекати і вичікувати", - підкреслює Кім.

Він також допустив, що в своїй кампанії президент повернеться до тези "Зберегти країну", еволюційно перейшовши "до наступного етапу "Ми зберегли".

"Він хоче це констатувати, а його ключовий меседж ми ще побачимо пізніше", - переконаний психолог.

Детальний аналіз щодо особистості Порошенко читайте в матеріалі "Апострофа": Людина внутрішнього конфлікту: відомий психолог розшифрував жестикуляцію Порошенко.