RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Приходько нервово пішла з інтерв'ю на "5 каналі": відео та реакція мережі

Українська співачка, Анастасія Приходько, яка нещодавно вирішила покинути шоу-бізнес і увійти у велику політику разом із партією "Батьківщина", не захотіла відповідати на незручні для неї запитання і пішла з запису програми "Рандеву".

На кадрах ведуча "5 каналу" Яніна Соколова часто ловила Приходько на маніпуляційних заявах і завчених фразах.

Під час перегляду фрагменту передачі Майкла Щура, на якому Юлія Тимошенко була підловлена на маніпуляції фактами, Приходько запитали, "думаєте замовний? (сюжет, - ред.)", після чого колишня співачка почала виголошувати завчені фрази, які їй постійно підказували "супроводжуючі", які стояли за кадром.

На прохання ведучої представити людей, які прийшли з нею, Приходько відмовилася. Через кілька хвилин, після запитання про те, к українцям зрозуміти, кому з політиків можна довіряти, вона зняла мікрофон і вийшла зі студії.

При цьому в мережі дивувалися витримці ведучої та зізналися, що Приходько відверто розчарувала.

Як повідомляв "Апостроф" 18 лютого співачка, Заслужена артистка України Анастасія Приходько заявила, що її незаконно використовували в піар-ролику президента України Петра Порошенка. При цьому співачка назвала дане відео передвиборчим роликом Порошенко.

У жовтні вона заявила, що йде з великої сцени.