RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Журналісти розповіли про часті візити Медведчука на Банкову: фото і відео

Голова організації "Український вибір" Віктор Медведчук час від часу проводять зустрічі.

Про це повідомляється в матеріалі журналістів програми "Схеми", опублікованому "Радіо Свобода".

Так, протягом чотирьох місяців спостереження за візитерами президента, журналісти помітили, що Медведчук приїжджає до Адміністрації президента.

Перед введенням Росією санкцій проти компаній і громадян України, Порошенко і Медведчук зустрічалися принаймні двічі.

При цьому, журналісти відзначають, що відеофіксації візитів намагалися перешкодити охорона Медведчука, працівники Управління держохорони і Нацполіція. Також, коли спостереження за Адміністрацією президента було помічено, візити Медведчука спробували приховати: його кортеж почав заїжджати у двір АП з бічних входів.

У Порошенка підтвердили факт зустрічей, однак пояснили їх виключно необхідністю обговорення питання звільнення полонених на Донбасі і в Росії.

"Президент провів кілька зустрічей з Медведчуком, на яких висловив невдоволення через затягування процесу звільнення українських політв'язнів Кремля, яких незаконно утримують в Росії і на окупованих нею територіях, і виключно для зсуву з мертвої точки цього питання", - йдеться в коментарі прес-служби АП програмі "Схеми".

Нагадаємо, докладніше про повернення Віктора Медведчука в українську політику читайте в матеріалі "Апострофа": Операція "Мефістофель": кому потрібен дутий Медведчук.