RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Росія почала втручатися в українські вибори: озвучені деталі

Президент Петро Порошенко заявив, що Росія почала реалізовувати сценарій безпосереднього втручання у виборчий процес в Україні і Молдові.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Кремль використовує інформаційні технології для дискредитації керівництва України й Молдови.

"Наслідки цієї політики відчувають не тільки Україна і Молдова, а й більшість країн Європейського Союзу", - сказав він під час церемонії відкриття українсько-молдавського пункту пропуску "Паланка" в п'ятницю, 28 грудня, в Одеській області.

Порошенко також нагадав, що в наступаючому році в Україні пройдуть президентські і парламентські вибори, а в Молдові - парламентські.

"На жаль, Російська Федерація почала реалізовувати сценарій безпосереднього втручання у виборчий процес. Це і п'ята колона, яка готова негайно бігти і вести переговори на умовах капітуляції", - сказав він.

Президент також підкреслив, що ніхто не хоче миру на сході України більше, ніж самі українці, але світу на умовах міжнародного права і національних інтересів України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше СБУ дізналася про масові спроби спецслужб Кремля використовувати акаунти українців в соцмережах для впливу на майбутні вибори.