RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Порошенко передав важливе послання Єрусалимському патріарху

Президент України Петро Порошенко зустрівся з заступником Єрусалимського патріарха, генеральним секретарем Єрусалимського патріархату, архієпископом Аристарх.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Президент передав всі меседжі патріарху Єрусалимському Феофілу III через його заступника, генерального секретаря Єрусалимського патріархату, архієпископа Аристарха і отримав підтримку від Єрусалимської церкви", - розповів член української делегації.

За його словами, архієпископ Аристарх супроводжував президента до Храму Гроба Господнього.

Як повідомили агентству в релігійних колах, Феофіл III "потрапив до лікарні і зараз у важкому стані в Тель-Авіві".

Згідно з програмою офіційного візиту П.Порошенка до Ізраїлю планувалася зустріч глави української держави з патріархом Єрусалимським Феофілом ІІІ.

Нагадаємо, раніше видання The Jerusalem post повідомило, що в кінці грудня Єрусалимський патріарх Феофіл III направив на адресу президента Петра Порошенка лист, в якому міститься заклик використання "всіх можливостей для світу" в Україні, включаючи можливу участь Януковича в його досягненні.

Також, місцеві ЗМІ повідомляли про телефонну розмову, яка відбулася минулого місяця між патріархом Єрусалимським і Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", також в мережі з'явилося фото листа, який Єрусалимський патріархат нібито відправив Порошенко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: