RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Трамп підставив Україну: в США розповіли про нову смертельну загрозу для Києва

Вихід США з Договору про ракети середньої і малої дальності негативним чином відіб'ється на Україні.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах.

"Тому що ці ракети з'являться у Росії, а у вас їх немає. Ці ракети можуть нести ядерні боєголовки, які повинні були бути знищені за договорами між Росією і США, і вони були знищені. Але Росія почала обманювати і робити ці ракети, але не виходити з договору. Тоді, Трамп сказав, який сенс від цього договору?! Він же бізнесмен. Коли всі політики говорять про те, що ось який чудовий договір і т.д., Трамп каже: "Зачекайте, ось цей договір вартує мені 10 доларів, а вони все одно роблять ці ракети, а ми їх не робимо. То який сенс цього договору?" - каже він.

Також він зазначив, що домовлятися з Росією не має сенсу.

"Виходить, що Росія робить і обманює, але ми, американці, обманювати не будемо, тому ми вийдемо з договору і будемо їх робити. Оскільки договір все одно не дотримується. Багато людей цього не розуміють і думають, що Трамп просто так виходить з договору , що він просто шкідливий мужик. Тому, коли ваші політики говорять про те, що потрібно домовлятися з Росією ... Домовляйтеся, якщо ви ще не домовилися до цього. Всі договори, угоди, які були укладені після Другої світової війни, щоб підтримувати порядок в світі, Путін все разрушив. Ось це найстрашніше", - додав експерт.

Детальніше про відносини США і Росії після інавгурації Трампа, читайте в матеріалі "Апострофа": Путін зруйнував все: світу загрожує поширення ядерної зброї - екс-представник НАТО в Росії.