RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Агресія Росії триває: Яценюк озвучив головну мету адекватних політиків

Головна мета для всіх відповідальних політиків у 2019 році - зберегти політичну стабільність, унеможливити перемогу на виборах реваншистів та популістів, а також сприяти проведенню чесних виборів.

Про це у середу, 27 лютого, написав у Facebook лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк після зустрічі із спецпредставником Державного департаменту США Послом Куртом Волкером.

"На моє переконання, для всіх притомних національних сил нині найважливіше досягти трьох цілей: зберегти політичну стабільність, запобігти приходу до влади реваншистів і популістів та зробити все можливе для захисту чесних виборів", - наголосив Яценюк.

Він повідомив, що в центрі уваги під час розмови, окрім політичної ситуації в Україні напередодні президентських виборів, було безпекове становище й окремі аспекти мирного врегулювання.

"Агресія Росії триває, а отже тісна співпраця з американськими партнерами повинна залишатися безумовним пріоритетом для всього українського політикуму", - підкреслив він.

Під час зустрічі з Волкером лідер "Народного фронту" наголосив, що в Україні "цінують підтримку Сполучених Штатів у протидії російським злочинам і провокаціям на Азові та в Керченській протоці і вітають візит до України американського есмінця "Дональд Кук", який на запрошення нашого уряду прибув до Одеси".