RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Треба заплатити: Зеленському озвучили вихід зі скандалу навколо "Слуги народу"

Кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський повинен заплатити до виборчого фонду за показ серіалу "Слуга народу" як за передвиборчу агітацію.

Про це "Апострофу" розповів генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.

"За показ актора, який є кандидатом на пост президента, за ці хвилини потрібно заплатити гроші в рамках виборчого фонду. Це реально? Так, це абсолютно реально. Це досить велика сума, але з огляду на витрати на виборах, цілком реально ці кошти зібрати, оплатити, і я думаю, що завдання кожного політика - не порушувати закон, не показувати, як можна обійти ті чи інші норми закону", - зазначив він.

Експерт підкреслив, що політики повинні показово демонструвати, як вони дотримуються норм чинного законодавства, починаючи з дрібниць.

"Ця історія дуже неприємна, і я сподіваюся, що команда зробить висновки і чесно офіційно заплатить гроші... Вони взагалі сказали про те, що в Україні хочуть заборонити "Слугу народу". Я впевнений на 100%, що цього робити в демократичній країні не можна", - сказав Кошель.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа" На виборах в Україні можна непомітно купити навіть мільйон голосів - гендиректор КВУ.