RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Порошенко натякнув, що готовий посадити друзів-корупціонерів

За фактом розкрадань в дежконцерні "Укроборонпром" вже відкрито десять кримінальних проваджень, а у всіх фігурантів справи проведено обшуки.

Про це в ефірі ICTV заявив президент України Петро Порошенко, передає "Обозреватель".

За його словами, рішення судів вже прийняті по директорам і керівництву профільних позицій

"Я гарантую нульову толерантність до корупції. Гарантую, що ті, хто сьогодні вкрав, будуть нести відповідальність. Ні прізвища, ні посади, ні дружні або родинні зв'язки не зупинять наші ефективні дії по боротьбі з корупцією", - сказав президент.

Порошенко зазначив, що розслідуванням цієї справи повинні займатися НАБУ і САП. Також він запевнив, що не має ніякого впливу на слідство ..

Глава держави підкреслив, що до початку війни на сході України і російської агресії в Криму і на Донбасі, в оборонній сфері країни розкрадалося все і всіма. За фактами цих злочинів в цілому було відкрито 400 кримінальних проваджень та пред'явлено 120 звинувачень.

"Абсолютно неприйнятно, коли хтось краде у армії. І моя реакція буде дуже швидкою", - запевнив Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ГПУ оголосила підозру в ухиленні від сплати податків на суму 26,6 млн грн при постачанні деталей для підприємств державного концерну "Укроборонпром" керівнику ТОВ "Оптімумспецдеталь", Андрію Рогозі, який фігурує в розслідуванні про корупцію в оборонній сфері.