RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Знову кокаїн: в мережі підняли на сміх шалену заяву соратника Путіна про Крим

У Росії заявили, що українська влада Криму протягом 25 років руйнувала економіку півострова, тому повинна компенсувати втрати.

Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс".

"Україна обійшлася з Кримом дуже і дуже непорядно: порушені основоположні права громадян, право на мову, право на освіту на своїй рідній мові, зруйнувала економіку Криму і Севастополя; фактично анексія", - сказав голова Держдуми В'ячеслав Володін.

Він запропонував доручити профільним комітетам Держдуми спільно з профільними комітетами Держради Криму вивчити це питання.

"Проаналізувати, порахувати, скільки втратила економіка Криму за рахунок ось тієї руйнівної політики України, яка тут насаджувалася, скільки втратив народ, які права були порушені, і через наші парламентські структури, європейські структури ми з вами візьмемо і зобов'яжемо України компенсувати те, що втратив Крим за ці 25 років", - сказав Володін.

Спікер Держдуми сказав, що цим питанням треба зайнятися невідкладно, зазначивши, що в даному випадку мова йде не тільки про "матеріальні засоби". Володін також запропонував вивчити питання про відповідальність Євросоюзу за соціально-економічне становище Криму, з урахуванням підтримки ЄС України.

"Що стосується грошей, треба порахувати, скільки Україна заборгувала, а так як їх ще Євросоюз підтримує, які борги на Євросоюз перейдуть", - сказав Володін.

На думку спікера Держдуми, в цьому питанні не потрібно бути скромним і входити в положення всіх.

Таку заяву російського політика обурила користувачів мережі. Вони прокоментували його слова.

Як повідомляв "Апостроф", окупаційна адміністрація Криму пропонує використовувати захоплений півострів для незаконних поставок товарів з окупованих територій Донецької та Луганської областей до Сирії.