RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З кашею в роті: мережі шокувало відео безграмотного спічу Зеленського перед бізнесменами

Кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського розкритикували за його спіч на зустрічі з представниками бізнесу.

Імпровізовану стенограму заяв актора опублікувала в Facebook блогер Вікторія Максименко.

За її словами, вона вирішила розібрати виступ Зеленського "просто, щоб вловити хоч якусь думку", так як бізнесмен Соколовський (засновник і глава групи компаній "Текстиль-Контакт" Олександр Соколовський - "Апостроф") в свій вступ до цього відео написав , що: "розмова вийшла гранично щільною і інформативною".

"Воно здійснювало мовлення знехтувавши нах*й всі відмінки і розділові знаки, сцуко, з кашею в роті, бекая, мекая, періодично прицмокуючи і незрозуміло жестикулюючи. На Данилюка (екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк - "Апостроф") було шкода дивитися, під погляді Айварас (екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус - "Апостроф") читався невимовний жах. Він взагалі так і закляк з цим виразом обличчя", - описала блогер побачене.

У той же час, один з учасників зустрічі, бізнесмен Олександр Соколовський заявив, що з багатьох питань Зеленський, "звичайно, плаває", і "хто буде допомагати йому розбиратися, поки не зрозуміло".

"Виступ було схоже на експромт, що в принципі, дає уявлення про глибину розуміння яких торкається питань. Воно, звичайно, на рівні бізнесмена зі своїм життєвим досвідом, і дуже відрізняється від виступів запеклих політиків", - написав він у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше команда Зеленського потрапила в гучний скандал з обіцянками рекордних зарплат вчителям в Україні.