RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Зарплати вчителям від фаната подруги Путіна: команда Зеленського влипла в гучний скандал

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського потрапила в гучний скандал з обіцянками рекордних зарплат вчителям в Україні.

Про цей скандал розповідають в соцмережах, не стримуючи емоцій.

"*іздець навіть не в тому, що для зарплати 4 тис. доларів вчителю, необхідно передбачити в бюджеті близько 570 мільярдів гривень (при дохідній частині всього бюджету 1000 млрд). *іздець навіть не в тому, що ці експерти на чолі з клоуном несуть на складних щах відверту *уєту. *іздець навіть не в тому, що зарплати вчителів не входять до компетенції Президента України. *іздець навіть не в тому, що джерелом таких виплат у них буде "потрясти" тих, хто під руку попадеться. *іздець навіть не в тому, що в результаті вони вибачилися, написавши "помилка в прорахунках". *іздець в тому, що знаходяться олігофрени, готові голосувати за відверту профанацію, за пустушку, за кіношний образ", - написав у Facebook Філіп Духлій.

Також в мережі вказали і на ще один скандальний момент. Так, журналіст Антон Комаров знайшов цікаве фото з участю ініціатора підвищення зарплат вчителям в команді Зеленського. На ньому він стоїть в обнімку з "подругою" президента Росії Володимира Путіна, лідером опозиційної французької партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен.

"Сборище ватників", - додав Духлій, маючи на увазі знімок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі розгнівало привітання Зеленським українців з радянським святом.