RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Зеленський вивезе президента з Києва: подробиці

Переможець другого туру президентських виборів в Україні (за даними екзит-полів) Володимир Зеленський планує скоротити Адміністрацію президента і перенести її під Київ.

Про це він заявив під час брифінгу.

Зеленський відповів на запитання про ймовірне перенесення Адміністрації президента на Банковій у Києві.

"Так, ми не хочемо бути в цій адміністрації. Я не знаю, де це місце. Місце має бути відкритим. Як вам це місце? (Штаб - ред.). А, маленьке. Так, ми дуже хочемо скоротити АП. Я хочу, щоб не було трафіку в Києві. Тому я хочу знайти таке місце біля Києва", - заявив Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні завершилося голосування в другому турі за президента України. Центрвиборчком почав приймати результати з виборчих дільниць.

Зазначимо, що згідно з даними екзит-полів, на виборах перемагає Володимир Зеленський. За нього, за даними екзит-полів, проголосували 73,0% виборців. За Петра Порошенка проголосували 25,5%. Ще 1,5% українців зіпсували свої бюлетені.

Володимир Зеленський вже поспілкувався з журналістами, відповівши на численні запитання. Зеленський прийняв привітання від Порошенка, який заявив, що готовий допомагати новообраному президенту.

Офіційні результати будуть оприлюднені не пізніше 1 травня.