RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Дешевий шоубіз: в Україні розповіли, як Зеленський хакнув демократію

Новообраний президент Володимир Зеленський хакнув слабку українську демократію, його перемога - це перемога шоу-бізнесу над політикою.

Таку думку "Апострофу" висловив продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк.

"Перемога Володі Зеленського - це перемога шоу-бізнесу над політикою. Я б навіть сказав більше - він, таким чином, хакнул слабку українську демократію. Показав, що можливо конвертувати телевізійну популярність в політичні дивіденди, маючи нульове поняття про політику і нульовий політичний досвід. Наскільки це безпечно і правильно для цієї країни зараз - покаже час. Але так, це був шоу-бізнес. І досить дешевий, як на мене. Дешевий за якістю, але, вибачте, маємо, що маємо", - вважає Кондратюк.

За його словами, в команді Зеленського поки немає жодного нового обличчя, яке вселяє надію на прогрес в Україні.

"Я не побачив жодного нового обличчя, яке б мене обнадіювало на прогрес в країні, і в цьому велика печаль. Ще скажу, якби Володя показав мені десять або хоча б п'ять таких осіб, п'ять нових політиків з позитивним бекграундом - нехай навіть невеликим, - я б побачив реальний підхід. І відчував би надію, що ці люди мислять інакше, ніж та маса, яка сидить зараз у Верховній Раді, і якій ніколи немає на роботі в п'ятницю, як ми неодноразово бачили. А поки прийшов трохи нервовий Володимир Олександрович, і його команда, в якій крім незрозумілого Разумкова - хто ще? А за спиною Зеленського маячить Коломойський.

А, забув, ще одне нове обличчя - охоронець нового президента. Я цього всього не розумію. Але я так навчений, що якщо не розумієш - став запитання і говори про це. Нагадаю, ми обговорюємо не новий фільм або телепрограму від студії "Квартал-95", а доленосні вибори президента в воюючою з агресором країні", - заявив продюсер.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Таке враження, що Україна не поважає ні себе, ні своїх громадян - Ігор Кондратюк.