RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Вакарчук розповів, з ким готовий співпрацювати і що у нього з Зеленським: відео

Лідер групи "Океан Ельзи" і новоствореної партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, кого не бачить в його партійному списку на майбутніх парламентських виборах.

Про це повідомляє ТСН.

"Я вважаю, якщо виборче законодавство не буде змінено перед парламентськими виборами, хоча я вважаю, що це дуже важливо, але я так відчуваю, що в тих, від кого це залежить - і новообраного президента, і у парламенту є різні думки з цього приводу . Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи справжніх змін. І ми будемо робити їх самі. Тому наш список, і я буду це пропонувати, партія повинна повністю складатися з людей серед яких немає діючих народних депутатів. це дуже важливо , щоб люди розуміли, що ми пропонуємо нові кардинальні рішення, які інші ще ніколи не пропонували", - сказав він.

З приводу співпраці з новообраним президентом Володимиром Зеленським, Вакарчук сказав наступне.

"У нас новообраний президент, завтра він стане чинним президентом. Президент - це символ країни, і кожен нормальний громадянин, зокрема ті, хто як я, збираються в політику, і змінювати країну, бажають успіху президенту", - сказав Вакарчук.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог оцінив шанси Вакарчука в політиці.