RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не знає, що йому робити: росіяни бурхливо обговорюють ідею Зеленського про референдум

Інформація про те, що президент України Володимир Зеленський збирається провести референдум про переговори з Росією, викликала хвилю думок серед росіян.

"Апостроф" зібрав добірку коментарів небайдужих жителів Росії з цього приводу.

Думки росіян розділилися. Деякі з них підтримують ідею Зеленського і називають його найбільш демократичним президентом. Інші ж переконані, що новий глава України таким чином перекладає відповідальність на українців.

"Відповідальність за себе скидає. Ну отримаєш ти, Зеля, результат референдуму 50 на 50 і що це дасть? "Розкол суспільства" сам пройде? Популізм найчистішої води. Британці геть догралися з референдумами - за всіма параметрами програють тепер від Брексил. Та й з Своременного технологіями, як "Фейсбук скаже", так і проголосують", - пишуть ті, які не бачать сенсу в референдумі.

"Ну, а по моєму, Зеленський правильно почав, як би його тут не матюкаюся що з того боку, що з цієї. Він же не може скасувати відразу ВСЕ, що навернув Порошенко. Раду змінює, явно дав зрозуміти, що хоче домовлятися... За кілька днів - це вже показник... Дай бог, що може і розпедалить, бо стара влада навіть розмовляти ні з ким не хотіла, крім як про подачки... Поживемо-побачимо", - пишуть коментатори.

"Порошенко - поганий, Зеленський - поганий. Один Путін - хороший, мудрий і господарський)", - деякі просто кепкують з цього приводу.

"Наївний Зеленський. Ні політичного досвіду. З Путіним не про що домовлятися. Путін, як і крокодил, не вміє ходити задом - він не може зупинитися або зробити крок назад. Путіна треба бити в морду, в цю хитру підлу фсбешную пухку морду...", - вважають деякі росіяни.

Окремі мешканці РФ переконані, що Зеленський просто не знає, що йому робити з Україною.

"Зеленський або взагалі не знає, що робити з цим болтом під назвою Україна. Або хоче перекласти відповідальність з себе на населення", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі активно обговорюють можливий референдум щодо відносин між Україною і Росією, який запропонував провести глава Адміністрації президента України Андрій Богдан.