RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​"Квартал" і "Ліга сміху": хто піде на вибори від партії Зеленського

Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков (Юзик) має намір балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу.

Про це журналістам повідомив глава виборчого штабу Олександр Корнієнко, передає LIGA.net.

"Юзик збирається йти по одному з округів в Кривому Розі", - зазначив він. За словами Корнієнка, Корявченков буде висуватися як кандидат від партії "Слуга народу".

Також він зазначив, що за списками партії можуть балотуватися кілька учасників телепроекту "Ліга сміху", однак не назвав їх прізвищ.

Як повідомляється на сторінці в Facebook Команда Зеленського в Кривому Розі, під час виборчої кампанії Корявченков був представником "команди Зеленського" в цьому місті.

"Юрій Корявченков - беззмінний член студії Квартал 95, довгий час був адміністративним продюсером, виконавчим директором і поєднував це з акторською кар'єрою. У Юри дві освіти - на першу він інженер-електротехнік, а по другому економіст-підприємець.

З 1997 по 2003 роки Юрій працював на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті на різних посадах. Але в підсумку переміг КВН, і Юра проміняв посаду зам. голови профкому великого комбінату на сцену!, - йдеться у повідомленні.

Детально про те, кого і куди призначив новообраний президент читайте в матеріалі "Апострофа": Зе-кумівство: про що говорять перші кадрові призначення Володимира Зеленського.