RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Всі збіги "випадкові": мережі вразили нові деталі про топ-силовика Зеленського і "Квартал 95"

Новий глава Служби зовнішньої розвідки України Владислав Бухарєв, нардеп від "Батьківщини", заснував на своєму окрузі безкоштовний фестиваль з виступами "Кварталу 95".

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook журналістка Христина Бердинських.

"Соцмережі - це, звичайно, рай для журналістів для пошуку інформації. Я тут за 5 хвилин провела міні-дослідження про Владислава Бухарєва, народного депутата "Батьківщини", якого сьогодні призначили новим главою СВР. Бухарєв обраний в Раду по мажоритарному округу Сумської області. він уродженець міста Лебедин Сумської області. Вже 5 років поспіль на окрузі Бухарєва, в селищі Підопригори Сумської області, влітку проходить безкоштовний концерт "95 кварталу". Зараз це вже не просто концерт, а цілий фестиваль і називається він Kvartal fest", - пише Бердинських .

У місцевій пресі також зустрічається інформація про те, що перший безкоштовний концерт "Кварталу" в 2015 році зібрав в селищі 100 тисяч глядачів. Як стверджувалося, ініціатором заходу виступив нардеп Владислав Бухарєв.

"Цікаво, в цьому році глава СЗР приїде на свій колишній округ і фестиваль, який він заснував у 2015-му році?", - цікавиться журналістка.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", глава зовнішньої розвідки, народний депутат від фракції "Батьківщина" Владислав Бухарєв потрапив в скандал через свою медаль ФСБ "За бойову співдружність".