RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Порошенко зібрав журналістів "Прямого" за закритими дверима: подробиці зустрічі

Однією з цілей зустрічі екс-президента Петра Порошенка з журналістами і редакторами телеканалу "Прямий" була заспокоїти персонал в зв'язку з інформацією про продаж каналу голові політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктору Медведчуку.

Про це "Апострофу" стало відомо з власних джерел.

"Зібрали частину журналістів, був Макеєнко (Володимир Макеєнко, номінальний власник телеканалу, - прим. ред.), який сказав, що якщо буде продавати канал, то Порошенко дізнається про це першим. Ця розмова відбувалася при самому Порошенку. Головна мета - заспокоїти всіх , що канал не продають Медведчуку, але багато хто зрозумів, що це до виборів так, а що після виборів промовчали. Також на цій зустрічі представили Світлану Орловську як нового керівника каналу замість Євгенії Захарової" - відзначило джерело.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Віктор Медведчук через свого близького соратника Тараса Козака планує купити ще два телеканали - "Прямий" і "П'ятий канал". Керівництво телеканалів інформацію про продаж не підтвердило. При цьому Володимир Макеєнко заявив про готовність розглянути покупку каналів "112" і "ZiK", а керівник "5 каналу" Володимир Мжельський з приводу телеканалів Порошенка сказав, що, можливо, "їх стане більше".