RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зеленський провів нові призначення в керівництві СБУ: що відомо

Президент України Володимир Зеленський провів нові призначення в керівництві Служби безпеки (СБУ).

Відповідні укази розміщено на сайті глави держави.

Так, Дмитро Нескоромний став заступником керівника Служби безпеки, Олександр Бондарук - начальником управління СБУ у Львівській області, Іван Рудницький - начальником управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Варто відзначити, що Нескоромний керував операцією із затримання одного з "діамантових прокурорів", його звільнили з посади заступника начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління "К") у лютому 2017 року.

Олександр Бондарук у 2014 році працював начальником управління СБУ в Хмельницькій області, його звільнив п'ятий президент Петро Порошенко.

Іван Рудницький працював на посаді заступника начальника УСБУ у Львівській області.

Як повідомляв "Апостроф", 21 травня президент України Володимир Зеленський влаштував фестиваль призначень, видавши низку указів.

Пізніше Зеленський підписав указ, яким звільнив Андрія Богдана з посади глави Адміністрації президента і призначив його керівником Офісу президента.

Також Зеленський звернувся до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про притягнення до дисциплінарної відповідальності міністра закордонних справ Павла Клімкіна.