RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Названо ім'я нового постпреда президента України в Криму: що про нього відомо, фото

У суботу, 13 липня, під час робочої поїздки в Херсонську область президент України Володимир Зеленський представив нового постпреда президента України в АР Крим Антона Кориневича.

Про це повідомляє прес-служба представництва президента України в АРК Крим.

Так, Кориневич був призначений на цю посаду 25 червня.

За його словами, він має намір працювати над стратегією деокупації і реінтеграції Криму.

"Буквально кілька слів. Перше: Крим - це Україна. Це аксіома, це невід'ємна частина території України. Кримчани - це громадяни України, і ми будемо робити все, щоб кримське питання не сходило з порядку денного і щоб максимально забезпечити захист прав громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території і внутрішньо переміщених осіб з Криму", - сказав Кориневич.

Варто відзначити, що на посаді він замінив Ізета Гданова, який був в.о. представника президента України в АРК Крим після звільнення Бориса Бабіна в грудні 2018 року.

Антон Кориневич - український вчений, кандидат юридичних наук. Спеціаліст з міжнародного гуманітарного права, міжнародного кримінального права, міжнародного енергетичного права. Доцент Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський призначив головою Луганської ОДА Віталія Комарницького.

Головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян.