RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Суд в Києві наказав ЦВК повернути на вибори скандального "Слугу народу"

Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення Центральної виборчої комісії України про зняття з виборів кандидата в народні депутати від "Слуги народу" Олександра Куницького.

Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс-Україна".

Так, суд визнав протиправною та скасував постанову ЦВК від 11 липня, яким була скасована реєстрація кандидата по мажоритарному округу №169 (Харків).

Нагадаємо, раніше Куницький заявив, що ЦВК прийняла політично мотивоване рішення про зняття його з виборів на користь іншого кандидата по цьому округу Олександра Грановського, і що членам ЦВК, за його інформацією, дзвонив особисто попередній президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

Як рініше повідомляв "Апостроф", український письменник Сергій Жадан звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом замінити на окрузі №169 в Харкові кандидата від "Слуги народу" Олександра Куницького на іншого політика. На думку культурного діяча, Куницький не може балотуватися в депутати, адже називає Крим частиною Російської Федерації.