RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Як Зеленський в прямому ефірі звільнив главу Миколаївської області: реакція соцмережі

17 липня під час візиту в Миколаїв президент України Володимир Зеленський звільнив виконуючого обов'язки голови Миколаївської області В'ячеслава Боня.

Звільнення чиновника відбулося прямо при журналістах і десятках камер.

"Ви ж працюєте на них (на жителів області - ред.)! Ваша зарплата - це вони платять податки! Ви ж це розумієте? Структурно в голові потрібно все поміняти, щоб зрозуміти, звідки взагалі гроші. Якби ви не були першим замом, я б вам повірив. А ви були першим замом, все прекрасно знаєте. Всі кажуть, Миколаїв - бандитське місто! Чому? Ви всі живете в цьому місті. Усі кажуть: "Лети в Миколаїв - це саме бандитське місто". Це нормально? Люди нормальні. Чиновники поводяться, як бандити, що тут не зрозуміло? - сказав Зеленський.

Після цього президент зажадав від Боня, щоб той написав заяву про відставку. Чиновник пообіцяв зробити це прямо сьогодні і додав, що не збирався працювати при Зеленському.

Те, що відбувається також прокоментували користувачі соціальних мереж.

"Жорстко. І ще, друзі, не розумію фраз типу "я за крісло не тримаюся, та хоч зараз звільнюся". По мені, навіщо тоді такі керівники? Я, наприклад, своє робоче місце завжди цінував", - пишуть в мережі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель: мова йшла про ситуацію на Донбасі і звільнення українських заручників.