RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Зеленського висловилися про хороших росіян і скандал з серіалом "Свати"

У команді президента України Володимира Зеленського виступають проти переслідування артистів, які виступають у Росії.

Як заявив в інтерв'ю виданню LB.ua помічник глави держави Сергій Шефір, він виступає також і проти переслідування людей за відвідування Криму.

"Я не підтримую переслідування артистів. Таких, як Пореченков або Охлобистін - так, воно і зрозуміло, точно потрібно переслідувати. Але коли нападають на нормальних людей... Хоча б Добронравова, якого я знаю особисто", - сказав він.

За словами Шефіра, те, що актор Федір Добронравов (актор серіалу "Свати") висловився про Крим, так як його спровокували.

"Уявіть, що ви зустрілися зі знайомим припустимо в ресторані, ведете світську бесіду, спокійно собі відпочиваєте, а тут до вас хтось підходить з формулюванням: "О, ти ж актор-пародист, а ну, давай, пожартуй!". Причому не важливо яке питання задається, але сама подача, підхід, це дратує, вибиває з колії", - сказав він.

За словами Шефіра, багато людей, які поїхали в Крим незаконно, навіть не знали, що порушують закони.

"Ми зараз говоримо не про закон, а про інший меседж. Так, я вважаю, що припиняти спілкування нормальних людей між собою не можна. Я не думаю, що всі люди на території Росії ненормальні ватники. Я вважаю, що там є нормальні люди, з якими треба продовжувати спілкуватися, на яких треба інформаційно впливати", - додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що названий розмір гонорару, який отримував Зеленський за концерт.