RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Коли почне працювати нова Рада: названо дату

У партії "Слуга народу", яка набрала на позачергових виборах до Верховної Ради найбільшу кількість голосів, вважають що перше засідання нового парламенту може відбутися пізніше ніж очікується.

Про це заявив лідер партії Дмитро Разумков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я сподіваюся, що десь кінець серпня - початок вересня. Оптимістичним є варіант, який пропонував президент, - 24-го (серпня, на День незалежності України). Але подивимося, як будуть розгортатися події. Якась остаточна дата не визначена", - сказав Разумков.

За його словами, все залежить від Центральної виборчої комісії.

"Сьогодні є ризики того, що йдуть суди, і процес (підрахунку голосів - прим. ред.) може бути максимально затягнутим. Це пов'язано з реальними проблемами, які відбуваються на округах - йде перерахунок голосів, судові розгляди", - додав він.

Також він повідомив, що робоча група приступить до підготовки першого засідання новообраного парламенту після оголошення результатів позачергових виборів народних депутатів.

Нагадаємо, докладніше про результати виборів до Верховної Ради читайте в матеріалі "Апострофа": Жертви довгого списку: хто з улюбленців України пролетів повз Раду .