RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Між "слугами народу" намічається конфлікт: відомий журналіст записав скандальне відео

Екс-журналіст телеканалу "1+1" і майбутній депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський обрушився із критикою на свого колегу по фракції Давида Арахамію.

Відповідне відео Дубинський опублікував на своєму Youtube-каналі.

"Стефанчук - це класичний професор, людина науки. Але лідером фракції повинна бути людина, яка ще може поставити людей в рамки і чітко опрацювати баланс інтересів... Мені здається, що тут ідеальним буде Олександр Корнієнко", - зазначив Дубинський.

За його словами, Корнієнко "ідеальний, як лідер фракції".

У той же час Дубинського здивувало можливе, на думку ЗМІ, призначення Арахамії на посаду глави фракції.

"Що стосується Арахамія, то у х*й його знає, звідки він там узявся. Це те ж саме, що в Ашан зайти і вибрати собі там лідера фракції", - вважає він.

Він згадав, як Давид Арахамія працював в команді Міноборони і писав схвальні пости про Порошенка.

"Коли його взяли в п'ятірку, я, чесно кажучи, трохи здивувався. Думаю, якщо можна "порохоботів" брати, то у нас пи*дець демократія з усіх боків", - додав він.

Дубинський також заявив, що "Арахамія думає, що знає все і каже про все і, при цьому, ні в чому не розбираючись і не розуміючи".

"Це не зовсім напевно властиво лідеру фракції, в якій є люди, які на чомусь розуміються. І це буде викликати зневажливе ставлення, напевно як у мене. Тому, як мені здається, кращий варіант", - додав він.

Обережно, містить ненормативну лексику!

Як повідомляв "Апостроф", перед позачерговими парламентськими виборами на вулицях Києва з'явилися білборди з написом " Дубинський не гей ".